Louter Promoveren

Louter Promoveren is een Coach gelegen aan Kerkstraat 52a in Veessen.

Meer informatie over Louter Promoveren in Veessen

Arjenne Louter is een expert op het gebied van promoveren en biedt verschillende diensten aan om promovendi te helpen succesvol en op tijd hun promotie af te ronden. Op haar website vind je tips en nuttige informatie om op een prettige manier aan het werk te zijn. Ze biedt onder andere een online schrijfcursus aan waarin je in 5 webinars leert hoe je het schrijfproces moet aanpakken. Daarnaast organiseert ze schrijfretraites en -trainingen waarin je vijf dagen gefocust kunt schrijven en begeleiding krijgt bij al je schrijfvragen. Ook biedt ze individuele trajecten aan waarin je efficiënt en effectief leert werken en tijd voor jezelf leert nemen. Verder kun je bij haar terecht voor workshops, presentaties en keynotes over succesvol promoveren. Ten slotte heeft ze ook een gratis webinar over thuiswerken beschikbaar.

Wil je weten wat Louter Promoveren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Louter Promoveren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Louter Promoveren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Louter Promoveren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Louter Promoveren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Louter Promoveren

Bezoekers bekeken ook