Pitch en putt Heerde

Pitch en putt Heerde is een Golfbaan gelegen aan Kromme Allee 5 in Heerde.

Meer informatie over Pitch en putt Heerde in Heerde

Op zoek naar een leuk en origineel uitje voor een bedrijfsfeest, teambuilding, familiedag of verjaardag? Bij Pitch & Putt Golf Heerde kun je terecht voor een gezellige dag vol activiteiten. Naast golfen, kun je ook footgolfen, bosfootgolfen en midgetgolfen. De golfbaan ligt middenin het groen met uitzicht op het Heerderstrand. Je kunt je dag compleet maken met een van de arrangementen, zoals een barbecue, lunch of borreluur bij 't Strand. Het is een gezellig en actief dagje uit voor jong en oud! Let op: de golfbaan mag alleen betreden worden met plat schoeisel.

Wil je weten wat Pitch en putt Heerde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pitch en putt Heerde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pitch en putt Heerde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pitch en putt Heerde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Pitch en putt Heerde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pitch en putt Heerde

Bezoekers bekeken ook