Prins Webdevelopment

Prins Webdevelopment is een Softwarebedrijf gelegen aan Werverweg 3d in Wapenveld.

Meer informatie over Prins Webdevelopment in Wapenveld

Harold Prins is een docent informatica en PHP-ontwikkelaar die al vele jaren werkzaam is in zowel het onderwijs als als zelfstandig programmeur. Hij heeft ervaring met het ontwikkelen van maatwerk op bestaande CMS'en, met name Joomla!. Daarnaast heeft hij projecten gedaan met Python en heeft hij de eerste app voor Android en iOS ontwikkeld met een koppeling naar een Joomla! omgeving. Hij maakt gebruik van ReactNative. Harold heeft ook ervaring met het maken van Joomla! extensies voor vacaturesites, makelaars en projectportfolio's. Verder heeft hij ervaring met SAML/OAuth, data-synchronisatie, RESTful API's en het bouwen van koppelingen met payment providers. Hij werkt volgens de Nederland ICT Voorwaarden.

Wil je weten wat Prins Webdevelopment verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Prins Webdevelopment of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Prins Webdevelopment? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prins Webdevelopment het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Prins Webdevelopment reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Prins Webdevelopment

Bezoekers bekeken ook