B&B De Houtzagerij

B&B De Houtzagerij is een Bed and Breakfast gelegen aan Plakkenweg 15 in Heerde.

Meer informatie over B&B De Houtzagerij in Heerde

Deze tekst gaat over een Bed and Breakfast aan de rand van de Veluwe in Nederland. De B&B heeft een eigen terras en een mooi uitzicht over het Veluwse land. Het ligt in het buitengebied van het dorp Heerde, tussen het Apeldoorns kanaal en de rivier de IJssel. De omgeving is uniek en afwisselend, met bossen en weilanden. De B&B bestaat uit twee knusse appartementen die gevestigd zijn in een oude houtzagerij. Elk appartement heeft een tweepersoonsbed, een keukenblokje, een zitje en een eigen badkamer. Het is een bijzondere plek om te genieten van het landleven, met koeien, varkens en kippen in de buurt.

Wil je weten wat B&B De Houtzagerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B De Houtzagerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B De Houtzagerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B De Houtzagerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar B&B De Houtzagerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B De Houtzagerij

Bezoekers bekeken ook