De Veldweg

De Veldweg is een Bed and Breakfast gelegen aan Veldweg 13 in Heerde.

Meer informatie over De Veldweg in Heerde

B&B De Veldweg is een sfeervol vrijstaand blokhuis gelegen in Heerde, dicht bij bos, heide en het uitgestrekte IJssellandschap. Het biedt comfort, rust en privacy voor 1 tot 4 personen. Het huis is smaakvol ingericht in een mix van Scandinavisch en stoer landelijk interieur en heeft een veranda met uitzicht op de omliggende landerijen. Het is mogelijk om het blokhuis te boeken voor een weekend, enkele dagen doordeweeks of voor een langere vakantie. Reserveringen kunnen worden aangevraagd indien beschikbaar. Volg De Veldweg op Facebook en Instagram voor meer informatie.

Wil je weten wat De Veldweg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Veldweg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Veldweg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Veldweg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar De Veldweg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Veldweg

Bezoekers bekeken ook