Hervormd Kerkelijk centrum

Hervormd Kerkelijk centrum is een Kerk gelegen aan Kerkstraat 2A in Wapenveld.

Meer informatie over Hervormd Kerkelijk centrum in Wapenveld

In de gemeente zijn er elke zondag twee kerkdiensten om 9:30 uur en 18:30 uur. Op zondag 20 augustus is er een speciale dienst met ds. A. van der Stoep in de ochtend en ds. J.C. Schuurman (Putten) in de avond. Tijdens de ochtenddienst is er kinderoppas en Bijbelklas beschikbaar. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals de Vakantie Bijbel Week (VBW) van 14 augustus tot 18 augustus en een kofferbakmarkt en kleedjesmarkt voor kinderen op 9 september. Er is ook informatie beschikbaar over het Jongerenweekend en het Diaconaal HGJB project. Daarnaast worden er catechisaties aangeboden en is er hulp beschikbaar voor mensen die moeite hebben met het betalen van hun energierekening. Er zijn ook verschillende nieuwsbrieven en informatie beschikbaar over jeugdwerk en het werk in Schwerin. De gemeente staat open voor bezoekers en er zijn diverse activiteiten voor jong en oud. Het adres van de Hervormde Gemeente is Kerkstraat 2a, 8191 LV Wapenveld.

Wil je weten wat Hervormd Kerkelijk centrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormd Kerkelijk centrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormd Kerkelijk centrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormd Kerkelijk centrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Hervormd Kerkelijk centrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormd Kerkelijk centrum

Bezoekers bekeken ook