Christengemeente Hebron

Christengemeente Hebron is een Kerk gelegen aan Van Meurslaan 3 in Heerde.

Meer informatie over Christengemeente Hebron in Heerde

Christengemeente Hebron is een regionale evangelische gemeente die streeft naar eenheid en gemeenschap. In hun logo symboliseert de honingraat de veelkleurigheid van God en de diversiteit van de gemeenteleden. Tijdens de zondagse dienst aanbidden ze God door middel van gebed en liederen, waarbij de Heilige Geest de ruimte krijgt. Er is ook ruimte voor persoonlijke getuigenissen en na de dienst is er gelegenheid voor persoonlijk gesprek en gebed. Eens in de zes weken is er een speciale dienst waarin het Avondmaal gevierd wordt. De diensten vinden plaats in Dorpshuis De Heerd in Heerde, om 10.00 uur.

Wil je weten wat Christengemeente Hebron verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christengemeente Hebron of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christengemeente Hebron? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christengemeente Hebron het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Christengemeente Hebron reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christengemeente Hebron

Bezoekers bekeken ook