Jubilate Deo Oene

Jubilate Deo Oene is een Kerk gelegen aan Griftdijk 3 in Heerde.

Meer informatie over Jubilate Deo Oene in Heerde

Het projectkoor Jubilate Deo begint met het instuderen van een drieluik over Vader, Zoon en Heilige Geest. De leden kunnen de foto's van het koorreisje vinden in het gedeelte 'Alleen voor leden' > 'Mededelingen'. De dirigent van het koor is Cor van Leeuwen, die al sinds 2005 de leiding heeft. Hij is tevens kerkorganist en dirigeert ook het Kamerorkest d'Accordo. Als je wilt meezingen met het koor, kun je contact opnemen met het secretariaat en meer informatie vinden over de bankrekening en regelgeving.

Wil je weten wat Jubilate Deo Oene verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jubilate Deo Oene of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jubilate Deo Oene? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jubilate Deo Oene het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Jubilate Deo Oene reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jubilate Deo Oene

Bezoekers bekeken ook