Hervormde Gemeente Heerde - Kerkelijkbureau

Hervormde Gemeente Heerde - Kerkelijkbureau is een Kerk gelegen aan Dorpsstraat 31 in Heerde.

Meer informatie over Hervormde Gemeente Heerde - Kerkelijkbureau in Heerde

De Hervormde Gemeente Heerde is een gemeente in het centrum van Heerde. Elke zondag zijn er kerkdiensten om 9:30 en 19:00 uur, die ook online te volgen zijn. Er wordt ook jaarlijks een openluchtdienst georganiseerd in het Van Meurspark. De restauratie van het Holtgräve-orgel komt steeds dichterbij na 20 jaar gesprekken. Alle huishoudens in Nederland ontvangen in november en december een korting van EUR 190,- op de energierekening. De gemeente heeft ook een app ontwikkeld voor snellere communicatie tussen de leden. Er is ook contact met de partnergemeente in Istebna, Polen. De vacatures in de kerkenraden worden weer ingevuld en er is de mogelijkheid om het kerkblad Hervormd Heerde te proberen.

Wil je weten wat Hervormde Gemeente Heerde - Kerkelijkbureau verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Gemeente Heerde - Kerkelijkbureau of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Gemeente Heerde - Kerkelijkbureau? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Gemeente Heerde - Kerkelijkbureau het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Hervormde Gemeente Heerde - Kerkelijkbureau reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Gemeente Heerde – Kerkelijkbureau

Bezoekers bekeken ook