Skeelerclub Oost Veluwe

Skeelerclub Oost Veluwe is een Sportclub gelegen aan Kommerseweg 2a in Heerde.

Meer informatie over Skeelerclub Oost Veluwe in Heerde

In dit artikel worden verschillende evenementen en wedstrijden voor jeugdige skeeleraars besproken. Er wordt vermeld dat er een wedstrijd is gehouden voor de Stouwdam Jeugd Skeelercompetitie in Hattem en dat de uitslag en stand online beschikbaar zijn. Daarnaast wordt er vermeld dat er ook een wedstrijd plaatsvond voor dezelfde competitie in Staphorst, op hetzelfde parcours als de finale van de Reggeborgh Marathon 3-daagse. Verder worden er in de agenda evenementen voor augustus en oktober vermeld, maar er worden geen specifieke datums genoemd. Het artikel eindigt met een suggestie voor een cadeau voor schaats- of skeelerfans, namelijk een zilveren of gouden hanger.

Wil je weten wat Skeelerclub Oost Veluwe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skeelerclub Oost Veluwe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skeelerclub Oost Veluwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skeelerclub Oost Veluwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Skeelerclub Oost Veluwe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skeelerclub Oost Veluwe

Bezoekers bekeken ook