Spirit Nails

Spirit Nails is een Nagelstudio gelegen aan Looierspad 5 in Heerde.

Meer informatie over Spirit Nails in Heerde

Dit is een samenvatting in het Nederlands van de tekst hierboven. Bernadette Scholten is een gediplomeerde nagelstyliste in Heerde en heeft een nagelstudio genaamd Spirit Nails Heerde. Ze biedt verschillende behandelingen aan, zoals gellac voor langdurig gelakte nagels op handen of voeten, acrylnagels voor verlenging of versteviging van eigen nagels, en gel teennagels voor prachtige en verzorgde teennagels. Naast haar studio biedt ze ook behandelingen aan huis aan. De website van Spirit Nails Heerde geeft meer informatie over de nagelstudio en is ontworpen door Themes & Co.

Wil je weten wat Spirit Nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Spirit Nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Spirit Nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spirit Nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Spirit Nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Spirit Nails

Bezoekers bekeken ook