SVR Mini Camping De Tesseplekke

SVR Mini Camping De Tesseplekke is een Kampeerterrein gelegen aan Hogeweg 17 in Veessen.

Meer informatie over SVR Mini Camping De Tesseplekke in Veessen

Mini Camping de Tesseplekke is een rustige en betaalbare camping, omgeven door prachtige natuur. De camping heeft 59 ruime plaatsen voor tenten, caravans en campers, verdeeld over verschillende velden. Er is een gezinsveld met speeltoestellen en speelmogelijkheden voor kinderen. De camping is omgeven door een houtwal en biedt uitzicht op weides en natuur. Er zijn mooie fiets- en wandelroutes vlakbij en er is veel viswater in de buurt. De kosten per nacht buiten het hoogseizoen zijn € 22,50 voor 2 personen, en in het hoogseizoen € 25,50. Geocaching is een populaire activiteit die vanaf de camping kan worden gedaan.

Wil je weten wat SVR Mini Camping De Tesseplekke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SVR Mini Camping De Tesseplekke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SVR Mini Camping De Tesseplekke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SVR Mini Camping De Tesseplekke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar SVR Mini Camping De Tesseplekke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SVR Mini Camping De Tesseplekke

Bezoekers bekeken ook