TastToe

TastToe is een Restaurant gelegen aan Veesser Enkweg 25 in Veessen.

Meer informatie over TastToe in Veessen

Tast toe Groente- en fruitatelier & Opschepperij is een website van Marja Boonstra, die samen met haar man en hond in Veessen woont. Sinds februari 2016 wonen ze in een zelf ontworpen en zelfgebouwd duurzaam houten huis. Het huis is een passief huis met grote ramen op het zuiden om zoveel mogelijk warmte te vangen. Door de goede isolatie en de 3-dubbele ramen blijft de warmte lang hangen. Het huis heeft ook zonnepanelen op het dak. Marja heeft een passie voor koken en bakken en heeft daarom een mooi AGA-fornuis in haar keuken staan.

Wil je weten wat TastToe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TastToe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TastToe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TastToe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar TastToe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TastToe

Bezoekers bekeken ook